Nadešel čas prázdnin a my se trochu ohlédneme za uplynulými jarními měsíci.

30.07.2017 09:44

V dubnu obdržel náš klub seniorů pozvánku od paní Marie Knotkové, koordinátorky Klubu SenSenu a Nadace charty 77, zda se chceme zúčastnit akce AKTIV 55+. Tato akce je zaměřena na všechny věkové skupiny, ale hlavně na seniory. Konala se v Praze na výstavišti v Letňanech. Této akce jsme se zúčastnily vystoupením v doprovodném programu, ale také propagačním stánkem, ve kterém jsme prezentovaly nejen náš klub, ale i město Paskov se zaměřením k 750 výročí první zmínky o Paskovu. Propagační materiál a krásná žlutá trička s logem Klubu důchodců Paskov nám věnoval městský úřad.
Další naší akcí byla účast a vystoupení na seniorském odpoledni u našich přátel v Tiché. Akce se zúčastnily nejen Jiřinky, ale i další členové našeho klubu.
Malým překvapením jsme byly pro jednoho rodinného příslušníka naší kolegyně, který oslavoval 80 narozeniny. Překvapení bylo veliké, poděkováním nám bylo i zapsání do jejich rodinné kroniky.
Poslední akcí před prázdninami bylo vystoupení v Domově seniorů Hortenzie ve Frenštátu pod Radhoštěm. Tato akce se konala v rámci dne otevřených dveří domova.
Přejeme všem našim příznivcům krásné prožití léta.

Zpět

Kontakt

Taneční skupina Jiřinky

732 752 554
732 167 525

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode